header
مجله آنلاین سلامت

چربی یا کربوهیدرات؛ کدام باعث چاقی بیشتر می شود؟

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

سلامت نیوز: برای کاهش وزن، اولین چیزی که به ذهن می رسد، کاهش مصرف چربی و کربوهیدرات است. بهتر است ابتدا تفاوت عملکرد این دو را بیشتر بشناسیم.

کربوهیدرات ها

* نسبت به مواد مغذی دیگر، در معده سریع تر هضم می شود.

*‌برای تأمین انرژی، هضم می شود و قندخون را تأمین می کند.

*‌ بدن به طور سریع انسولین آزاد می کند و به بدن علامت ذخیره کردن چربی را می دهد.

* از طریق انسولین، سلول ها، چربی را از جریان خون خارج و ذخیره می کند و این امر باعث چاق تر شدن فرد می شود.

چربی ها

* همانند بقیه غذاها، سریع شروع به شکستن می کند.

* هضم آن طول می کشد.

* چربی ها به اسید و گلیسرول تبدیل می شود.

* باعث بالا رفتن قندخون یا انسولین نمی شود.

*‌ بدون بالا رفتن انسولین، اسیدهای چرب در سلول های چربی گیر نمی افتد.

منبع:روزنامه خراسان

وب گردی سایت مداحی در سایت ها :

دانلود تقویم سال ۹۶

فال روزانه کلیک نمایید

رنگ سال ۲۰۱۷

رنگ سال ۹۶

عکس بازیگران

بیوگرافی بازیگران

عکس سریال جدید

ارسال نظر