header
مجله آنلاین سلامت

دستور پخت کینوای ادویه دار با پنیر فتا و بادام

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دستور پخت کینوای ادویه دار با پنیر فتا و بادام

استفاده از کینوا می‌تواند یک سالاد بدون گلوتن عالی در اختیار شما قرار دهد.

همچنین بخوانید : فواید کینوا

  • زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • برای ۴ نفر

ارزش تغذیه‌ای:

  • ۴۰۴ کیلوکالری
  • ۱۹ گرم چربی
  • ۴۴ گرم کربوهیدرات
  • ۱ گرم فیبر
  • ۱۷ گرم پروتئین

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری گشنیز
  • یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۳۰۰ گرم کینوا
  • ۵۰ گرم بادام
  • ۱۰۰ گرم پنیر فتا
  • جعفری خرد شده
  • آب نصف لیموی تازه

طرز تهیه:

۱.روغن را در یک ظرف بزرگ داغ کنید. ادویه را به آن بیفزایید. سپس به مدت یک دقیقه حرارت دهید. کینوا را به ظرف اضافه کنید. ۶۰۰ میلی گرم آب جوش به ظرف اضافه نمایید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزد.سپس اجازه دهید ترکیب سرد شود و آن را روی مواد باقی مانده بریزید.به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.

نوشته دستور پخت کینوای ادویه دار با پنیر فتا و بادام اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.

وب گردی سایت مداحی در سایت ها :

دانلود تقویم سال ۹۶

فال روزانه کلیک نمایید

رنگ سال ۲۰۱۷

رنگ سال ۹۶

عکس بازیگران

بیوگرافی بازیگران

عکس سریال جدید

ارسال نظر