header
مجله آنلاین سلامت

دستور پخت سوپ فلفل دلمه‌ای

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دستور پخت سوپ فلفل دلمه‌ای

  • زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • زمان کلی:۵۵ دقیقه
  • برای ۶ نفر

اطلاعات تغذیه‌ای:

۱۸۸ کالری، ۱۰ گرم چربی، ۱ گرم چربی اشباع، ۵ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۵۱۹ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن ، ۳۷ میلی گرم کلسیم

مواد لازم برای تهیه این سوپ:

  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون فوق بکر
  • نصف پیاز کوچک
  • دو عدد هویج متوسط خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • یک عدد کرفس خرد شده
  • ۸ عدد فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز و نارنجی
  • یک عدد سیب زمینی شیرین بزرگ خرد شده
  • چهار پیمانه آب سبزیجات
  • سه قاشق چایخوری مرزنجوش ریز خرد شده
  • آووکادو و گشنیز برای چاشنی

طرز تهیه:

  1. ابتدا روغن را در یک ظرف بزرگ حرارت دهید. پیاز، هویج، کرفس و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به مدت ۴ دقیقه ترکیب را حرارت دهید تا سبزیجات نرم شوند. فلفل دلمه‌ای را به ظرف اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه با حرارت متوسط بپزید. سپس سیب زمینی شیرین و آب سبزیجات را اضافه نمایید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید و مرزنجوش را اضافه نمایید . در نهایت اجازه دهید سیب زمینی خوب بپزد.
  2. اجازه دهید سوپ کمی خنک شود سپس آن را به غذاساز انتقال دهید و به شکل پوره در بیاورید. در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیفزایید. سوپ را داخل ظرف مناسب بکشید و با آووکادو و گشنیز تزیین کنید. نوش جان

نوشته دستور پخت سوپ فلفل دلمه‌ای اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.

وب گردی سایت مداحی در سایت ها :

دانلود تقویم سال ۹۶

فال روزانه کلیک نمایید

رنگ سال ۲۰۱۷

رنگ سال ۹۶

عکس بازیگران

بیوگرافی بازیگران

عکس سریال جدید

ارسال نظر